Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis

ATTENTION,PLEASE,ATTENTION

eei, draugai. Žinot ką? Persikraustau į kitą blogą :) ten viskas fresh and new. Sekit, jei domina ! mygllia.blogspot.com . Laukiu jūsų ten, stay tuned :*****

2012 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

Sup, niggaz

Sveiki! Žinau, kad truputėlį (turbūt per švelniai pasakyta) apleidau šitus blogo reikalus. Bet turiu pasiteisinimą! Nėra įkvepimo, nebežinau, ką rašyt ir kaip liet jausmus. Kažkada man tai pavykdavo. Na, niekis, dabar tai darau per šokį, ir, regis, taip man labiau patinka.
Visai neseniai grįžau iš stovyklos, ir galiu pasigirti, kas įspūdžiau tik geriausi! Nauji draugai, tiek daug geros energijos, nauja patirtis. Ta prasme, nereali vasara!
Ai, tarp kitko, gal tarp mūsų yra šokančių? Būtų įdomu pasidalint mintimis :)
Na, mieli siekėjai, kaip sekasi jums? Nagi, praskaidrinkit niūrią savaitlėlę kaime, komentuokit!
WOOOP, DAVAI PAKACILI.

*New posts coming soon*


2012 m. birželio 21 d., ketvirtadienis

Spain, here I come !

Labaaa visiems visiems ! Kaip jūsų atostogos, ką spėjot nuveikt?
Aš va po ilgo laukimo pagaliau pagaliau išvažiuoju į kelionę po Ispaniją. Dėja, tėvai paskyrė man mažą lagaminą, į kurį netelpa net puse mano rūbų :D na, tikiuosi problemikė bus išspręsta. Grįšiu, parvešiu lauktuvių, gal netgi kelias nuotraukikes įmesiu :) O jums gero laiko ir oro čia, Lietuvoj! Nepamirškit stebėt futbolą. 
Adios, amigos !

 
 814032d0a71511e180d51231380fcd7e_7_large

2012 m. birželio 7 d., ketvirtadienis

Am I in Mars?

Vasarai atėjus, nesijaučiu taip, kaip turėčiau jaustis. Kažkas trukdo atsipalaiduot, pradėt jaust atostogų šilumą. Visiems išėjus, noriu sugrįžti. Visiems atsisveikinus, noriu toliau būti. Kas man yra? Juk taip laukiau to momento, kai pilnai galėsiu išrėkt "GOODBYE,BITCHES", bet kažkas mane užgraužė. Ta akimirka, kai nenori paleist, ištuština sielą. Trys mėnesiai? Tiek daug?
Ką? Ar pati suprantu, ką šneku?

581224_402905649754792_2051474473_n_large

2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

Shut up, bitch

"Aš būsiu vyru, kol Žeme dar vaikšto tikros moterys, tos moterys, kurios nekvepia cigaretėmis ir alumi, kurios apdovanotos gamtos žavesiu ir gerumus, kuriose dar liko motinystės instinktas.. O ne tos pridažytos stervos, bendraujančios keiksmažodžiais, netekusios moteriškumo, kurias domina tik gražūs skudurai, prabangūs automobiliai ir nesibaigiantys vakarėliai.. Ne tos - pasiruošušios skėsti kojas prieš storą piniginę..."

- J. Statham

522930_312822708808287_470785696_n_large

Summer time, and the living is easy

Tumblr_m4vg33au791r7hntro1_500_large
Ką tik suvokiau, kad nepasveikinau Jūsų, bloggeriečiai, su vasarėle. Kaip jums šios pirmos dienos? Žinau, kad oras nė iš tolo nepanašus į vasarinį, bet juk čia Lietuva, čia lietus lyja, nei vienais metais nebuvo vasaros, per kurią oras mūsų nestebintų. Tačiau net ir per tokį orą aš nerandu laisvos minutės, visur lekioju, visur skubu. VA ČIA TAI VASARA. Apie tą saldų miegą iki 12 net nekalbu. Netgi susidariau planus ateinančiams trims mėnesiams (aim a biznes vumen):
Birželio
9d. - kažkokio ypatingo draugo gimtadienis, ir visi numirs, jei aš neatvažiuosiu
11-12 d. - party hard at ma niggas' place
16d. - šeimos savaitgalis. Plaukiam baidarėm (woop woop, paskutinis savaitgalis Lietuvoj)
22 - liepos 06 d. - ISPANIJA, HERE I COME
Liepos
3d. - ma bday
16-22d. - a štovYkla štovYkla, vašarus šokiu štovYkla
23-27d. - niggaz in kaimas
Rugpjūčio
6-10d. - niggaz in kaimas nomer 2
Tokie dabar žinomi planai. Apie tas savaites, kurias skirsiu grynai draugam, net nekalbu. Bet žinot, kas man įdomu? Kaip jūs leisit vasarą ir kaip ją leidžiat dabar? Džyzas, man net dabar galvoj netelpa, kaip greit praėjo mokslo metai, kaip greit pripratau prie naujos gimnazijos, kaip dabar noriu vasarot, AYE

Keliu šita video, nes nežinau, stovyklos taip nesveikai laukiu nesulaukiu, pasidalinsiu savo džiaugsmu, pas kokius juokus mokysiuos!


2012 m. birželio 3 d., sekmadienis

New, fresh, unseen beginning. WOOP WOOP

Prasidėjus dar vienai iš daugelio naujų pradžių, Geistė nejautė nieko, vien šilumą. Jai pažvelgus pro langą, ji nematė nieko, apart saulės spindulių, besileidžiančių ant dar neįšilusios žemės. Mergina jautė šilumą viduje. Ir tai ne dėl šiltos kambario temperatūros. Ją žavėjo žodis 'pradžia', taip gerai tariasi su 'vasara'. Ji vylėsi, kad ji pagaliau pamirš tą, kas jau seniai turėjo būti pamirštas. Ji jautė tą malonų jaudulio virpuliuką. Ar jai pavyks? Geistė tuo abejojo. Ar taip greitai gali pasimiršti tai, prie ko buvo prisirišta daugiau nei metus?
Šiandien mergina taisys savo gyvenimą. Ji bandys apsiprast su aplinka, kurioje neseniai kentė; bandys pakeisti atmosferą; bandys pakeisti tai, kas nebuvo keista ilgą laiką. Tai darys per pradžios pradžią. Geistė susitaikys su visais priešais, atsiprašys visų, kuriems nusikalto, dar kartą pakartos meilės žodžius tiems, kuriuos myli. Tai pradžia. O kas toliau? Toliau - nežinia, ilga nežinia. Ilgos laukimo valandos. Betgi vasara trunka marias, ji palauks, jei plauksi ja.
Pradžia visuomet sunkiausia, bet kažkada pradėti juk reikia.

535721_3579440878485_1047054175_3375933_199028700_n_large


2012 m. gegužės 30 d., trečiadienis

! 1

10485011601951036_ejqxsdyg_c_large

Jau jau jau poryt vasarėlė. Bet šiandien aš nusprendžiau parašyt ne apie tai. Aš apie didžiausią panelių priešą - SVARSTYKLĖS. Ta prasme, nesu profesionalė šitoj srity, bet esu tiek visko išbandžius, net nebežinau, nuo ko pradėti pasakoti.
Mano kūnas yra gan sudėtingas. Jei pasportuoju savaitę, laikausi, viskas atrodo normaliai. Tik atsipalaiduoju, ir žiūrėk, vėl visą mėnesį reikia plušti, kad pamatytum ankstesnį rezultatą. Jums taip pat? Užuojauta:) Turiu draugę, kuri suvalgius didelę 30cm picą, užsisakė dar. Ji sveria 40kg ir yra neplonesnė už mano mažąjį pirštelį.
Šiaip norint sustiprintį kūną reikia aišku daug sportuoti. Neseniai išbandžiau naują dalyką. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&list=FLa-fcAEOJTkIMo0mTXU-UVA&index=2&feature=plpp_video Juokitės, nesijuokit, daiktas tikrai veiksmingas. Tereikia paaukoti 8 min savo laiko, kurias vistiek praleisit prie kompo. Norit gražaus pilvuko? Tai ką čia dar veikiat?:D
Šiaip dar labai padeda dviratis. Praitais metais vasarą kiekvieną vakarą nuvažiuodavau 20km, maždaug valandą, ir per mėnesį 10km numečiau. Va čia tai wow buvo! 
Nerekomenduoju badavimo, kadangi labai knisa, reikalauja ištvermės, ir vistiek kiekvienas į skrandį įkištas gabaliukas grįžta atgal su dviguba galia. Papraščiau ir lengviau tiesiog susireguliuot mitybą, sumažint bandelių, saldumynų, dabar ypač - ledų kiekį, ir stebėt, kad valgyt visad tuo pačiu metu. Lengviau nei badavimas, ane?
Nesiūlau laikytis įvairių dietų, nes tai papraščiausiai - savęs alinimas. Svorį sėkmingai galima numesti tik džiaugiantis tuo, ką darai, jokių kančių negali būti. Kai kyla tingių akimirkų, visad pasižiūriu nuotraukas, ir, dieve, visad stengiuosi :D Tai bandykt ir jūs!
Gero rytojaus, ištverkit ir toliau VASARA !


Tumblr_m36p7dtlhe1rsimveo1_500_large

2012 m. gegužės 29 d., antradienis

! 3

Ta prasme, tai kvaila, aš dažniausiai apie tokius dalykus nerašau, nu bet šį kartą negaliu susilaikyt. Kaip Jums Eurovision šių metų? EUPHORIA. Žinau, kad visiems ji atsibodus, bet aš pavyzdžiui pirmą kartą išgirdau ją ketvirtadienį, per atrankas. Ta mergina, Dieve, ji pasakiška. Balsas, atlikimas, išvaizda. Nuolatinis flirtavimas su kamera ir ta šypsenėlė vidury žodžių, pakerėjo.Tokių dainų šiaip neklausau, bet šita užkabino. Žodžiai geri. Seniai tokio gero pasirodymo Eurovizijoje nemačiau. Ką manot? Ai, ar man vienai Loreen panaši į Carly Rae Jepsen iš Call me maybe?:D
I Love You Bakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


2012 m. gegužės 28 d., pirmadienis

! 4

Kaip jaučiatės? Ar suvokiat, kad tai paskutini pavasario pirmadienis. Dar dar, ir nebereikės kiekvieną rytą išdavinėt lovos, art vakarais prie namų darbų, tiesiog būt su draugais ir čilint. Ar pagaunat, PAGALIAU. Tipo, ką? Kaip jaučiatės? Aš, tarkim, dar negaliu patikėt, man laikas skriete praskriejo, nepajutau, kaip prabėgo mokslo metai, vėl teks su visais atsisveikint, rytoj, žiūrėk, vėl sedėsi suole. Ah, tas laikelis. Komentuokit, žmonės, reikalingos jūsų nuomonės ! :)

2012 m. gegužės 16 d., trečiadienis

! 16


Beeinant Rimą užklupo lietus. Ji to nejautė, ji tik ėjo. Rimos lūpos judėjo, tai labai nežymiai matėsi. Vaikinas, einant pro šalį, pakerėtas jos kojų ilgumo, atsisuko ir nusišypsojęs sušvilpė. Šiąnakt jis sapnuos tą merginą su tobulom linijom. Bet Rima viso to nejautė. Iš jos lūpų sklido neaiškūs garsai. Nesuprasi, ar tai džiaugsmo ženklas, ar liūdesio. Mergina toliau žingsniavo su savo neaiškiomis mintimis, džiaugsmu arba sielvartu. "Aš jam per prasta. Aš jam per prasta. Aš jam per prasta" - ji be perstojo tai kartojo ir kartojo. Staiga ji susivokė esanti kiaurai šlapia, nors tai nebuvo blogai - lietus slepia ašaras. Rima tik dabar suprato esanti visai kitam miesto gale, toli nuo savo namų. Mergina pasiklydo - kelyje ir savo mintyse. Ji pradėjo bėgti, kuo toliau nuo visko. Bėgo dešimtį minučių, daugiau nebegalėjo, kadangi vargšės kūnas išseko. Rima sukniubo toje pačioje vietoj. Netikėtai jos akys nusišypsojo, lūpos ištarė: "Aš jį myliu". Tai ją varė pirmyn ir palaikė jos silpną širdį. Tą pačią akimirką Rima užsimerkė ir..užmigo. Viena, purve, lietuje. Bet ji matė, jautė, sapnavo tik jį.



2012 m. gegužės 10 d., ketvirtadienis

! 22

"Mirti! Kas tai yra? Žiūrėk, kalbėdami apie mirtį, mes sapnuojame. Aš ne sykį esu matęs žmones mirštant; bet žmonės yra tokie riboti, kad negali suvokti nei savo žūties pradžios, nei pabaigos. Šiandien aš dar tavo, tavo, tavo, mylimoji! Akimirka - ir mudu išskirti, nublokšti į dvi šalis... Nejaugi amžinai? Ne, Lota, ne. Kaipgi aš galiu išnykti? Kaipgi tu gali išnykti? Juk mes esame! Išnykti? Kas tai yra? Tai vėl tik žodis, tuščiau garsas!"
- J. V. Gėtė "Jaunojo Verterio kančios"


Vasara jau čia pat! Jaučiat gaivų vėjo dvelksmą, švelnų  nupjautos žolės kvapą, gaivius ledus per kaitrią diena? Tik kalendoriuje trūksta vasaros menesio. 
Ištempkit tas kelias savaitėles.



2012 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

! 29

Žinot tą jausmą, kai verki ir negali sustot? Kai verki verki ir verki, bijai, kad kartais mama neužeitų ir nepamatytų tavęs tokioj būsenoj, todėl stengies ramintis, bet ašaros vis rieda, tu negali joms liept sustot. Jauti sūrius vandens lašiukus ir pro nosį neišeina kvėpuoti. Kai akys užtinsta visai dienai, kai galva plyšta. Kai dėl kiekvienos dainos verki, nes vis kita kažką primena, kai kiekviena smulkmena verčia pykti. Žinai tą jausmą, kai nebekenti gyvenimo ir atrodo nors šok pro langą? Kai atrodo, kad niekada nebepasidarys geriau ir eis tik blogiau. Kai nekenti pati savęs. Kai nori kalbėti, bet nebežinai, ką pasakyti.

Neeeeeee, aišku nežinau, kas čia per jausmas?

Gero rytojaus. 



2012 m. balandžio 24 d., antradienis

! 38

Pamenu, kai viskas buvo kitaip. Žodžių buvo begalybė, eilės ilgiausios, sakiniai užimdavo po kelis lapus. Dabar to nebėra. Problema tame, kad bandydama kažką kurti ar rašyti, galvoju vien apie tave. Ir šiandien pastebėjau, kad tu iš tiesų tobulas: tavo šypsena akina, balsas verčia lyditis, panelių dėmesys paverčia geidžiamu. Bet viskas būtų gerai, viskas būtų ŽIAURIAI gerai, jei nebūtų blogai. Tu, toks kaip TU niekada, pabrėžiu, niekada nepažiūrėtum į mane. Tikrai. Ir kai viskas atrodo pamažu eina geryn, vėl tave pamatau ir vėl viskas apsiverčia aukštyn kojom.
Ech, vėl apie tave. Pasikartosiu, KUR DINGO EILĖS IR KILOMETRINIAI SAKINIAI? Kur dingo išskirtinis gamtos grožio supratimas ir pozityvo kelimas? Gal tiesiog nebeliko motyvacijos ir įkvėpimo? O gal tiesiog tu pasirodei mano gyvenime?


Žiauriai noriu padėkoti jums, skaitantieji, ir jums, siekėjai, kad vertinate mano darbą, nors ir labai menką. Atsiprašau, kad jums tenka kęsti mano kaprizus ir nuotaikų kaitas, tačiau manau, kad jums nuo to tik įdomiau. Jūsų kiekvieno blogas yra nerealus ir išskirtinis, noriu, kad žinotumėt. Bet kalbu tikrai iš širdies. Dar kartą labai ačiū. One love. 

2012 m. balandžio 19 d., ketvirtadienis

2012 m. balandžio 12 d., ketvirtadienis

! 50

There are 7 billion people on earth, and you're going to let 1 person ruin your day?
DON'T. 

2012 m. balandžio 7 d., šeštadienis

Chocolate brownies

Šiandien aptūrėjau labai fainą dienelę, su šeimynėle, su savim, taigi nusprendžiau palepinti save ir ta progą iškepti pyragą. Norėčiau pasidalinti receptu su jumis :)
Pyragas iš tikrųjų lengvai padaromas, bet ŽIAURIAI skanus.
Taigi, prireiks:

  • 250 g sviesto
  • 200 g juodo šokolado
  • 6 šaukštų kakavos
  • 5 šaukštų miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio sodos
  • 350 g cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 200 g grietinės
Į tešlą taip pat galima įmaišyti M'n'M'sų, lazdyno riešūtų, žodžiu, pagal poreikius.

Pirma ištirpdome šokoladą (čia svarbu jo neperkaitinti) su sviestu, sumaišome su visais ingridientais. Idedame į orkaitę, įkaitintą iki 160 laipsnių ir kepame apie valandą. Štai ir viskas. Skanaus !


O ta proga taip pat palinkėsiu gerų švenčių, stiprių margučių ir svarbiausia, neprisivalgyti ! SEKMIKĖS :D 

! 54

Trumpiausia siaubo istorija:

"Paskutinis žmogus žemėje sedėjo vienas kambary. Pasigirdo skambutis į duris."
-Frederic Brown




2012 m. balandžio 5 d., ketvirtadienis

! 56

Pianino garsas atrodo tyras ir nepažeistas. Natos slenka tyliai, beveik nepastebimai. Viskas beveik kaip pasakoj, kaip mama sekdavo: vanilinės jūros putos, braškiniai debesys, žodžiu, saldu. Kažkur toli, ten, už braškių, slepiasi auksas. Kaip pasakė vienas, em, veikėjas, jį pažabojęs, taptum dievu. Nejaugi?
Ta, tatatatatatatatatatata, taaaa, tatatata tatatata. Natos nukrypo nuo kurso. Jos šokinėja. Atsisėdo kitas pianistas. Dingo saldumas, dingo pienio kriokliai, braškių debesys, auksas. Bzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Nepastebimai viskas dingsta. VISKAS. Baltas fonas. Nebelieka kampų, tik neapibrėžtos linijos. Kas vyksta? Kam naikint tai, kas tobula? 
Tyla spengia ausyse. Tuštuma akina. 
Kažkas pažabojo auksą. 


2012 m. kovo 20 d., antradienis

Life damaged me


Svajos, neleidžiančios užmigti vakarais, ir sapnai, papildantys svajas. Mintys, kurias sunku suprasti, lengva pajausti ir įsiminti. Mintys, kurios žudo, balsai, kylantys iš niekur, vaizdiniai, gimę giliai pasąmonėje. Aplinkiniai, kurie bijo patys savęs, ieško idealo gamtoje. Jie - tie, kurie kartoja, kaip lengva, kai pripranti, nėra patyrę laimės, nes jie nėra patyrę skausmo. Skausmas, kilęs ne iš žaizdų ar randų. Žaizdos, paliktos giliai galvoje, sukeltos piktų žodžių, blogų žmonių, paniekinančių žvilgsnių. Sudaužyta širdis, atsidūrusi netikamose rankose, visad bus randuota. Rankos, jautusios šilumą, šąlą. Kojos tirpsta, nes smegenys atsisako jas valdyti. Pasamonės pasaulis griūna, nes kūnai paraližuoti. Viskas, kas buvo gražu, apdrabstyta purvais.Purvas, kadaise buvusi retenybė, tapo gyvenimo spalva.


! 72

Mielas geriausias drauge,
prašau, pasilik mano gyvenime amžinai, nes tu esi geriausias dalykas nutikęs per visą mano egzistavimo laikotarpį.
Su pagarba, aš.

2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

http://vaitniga.tumblr.com/

Draugai, laukiu jūsų!
Mano ateitis, mano lausvalaikis, mano gera nuotaika. Ačiū panos, kad jūs žinotumėt, kaip jus myliu. Dalyvausim "Rise up" ir parodysim, ką troliai moka. O JIE MOKA DAUG,ANE?

! 73

Žinai, kad mums nerūpi? Tavo skiedalai, nesąmonės, jau seniai atsibodo. Nesekiok iš paskos, nebesiskųsk. Kaip yra, taip, nieko nebepakeisi. Susitaikyk, gyvenimas nėra vien drugeliai ir gėlytės. Taip, buvo linksma, bet viskas pasikeitė. Nepyk, nors man nelabai svarbu, jei ir pyksi. Geros ateities.


2012 m. kovo 9 d., penktadienis

! 83


Mano protas nesupranta, kokių žmonių yra pasaulyje. Visi mes esame vienodi ir visi esame verti laisvės.
Žinau, kad didelė dalis tų, kurie skaito šį blogą, nepažiūrės įrašo. Aš jūsų prašau už tuos, kurie dabar yra kankinami nelaisvėje: neatsukime nugarų. Padėkime tiems, kuriems mūsų reikia. Ir prisiminkite, kad kiekvieną minutę jūsų gyvenimas gali apsisukti 180 laipsniu kampu ir kad jūs galite atsidurti tarp jų. Parodykime, kad mums rūpi. Jums tereikės paaukoti 30 min savo laiko, kurį jus visvien praleistit prie kompo feisbuke, ir paspausti vieną mygruką - "share". Tai gali išgelbėti ne vieną gyvybę.
Ačiū tiems, kurie supranta.

2012 m. kovo 8 d., ketvirtadienis

! 84

Mes esame tos, kurios valdo pasaulį.
Tos, be kurių vyrai neišgyventų.
Esame gražiausios butybės pasaulyje, taip pats stipriausios emocine prasme.
Dėl mūsų sukasi pasaulis.
Visos visos merdžinos, sveikinu su mūsų dienele!:*



2012 m. kovo 7 d., trečiadienis

! 85

Nelabai turėjau ką veikt, pasirodė, kad gali būti įdomu.
VOOOOO


Koks buvo tavo paskutinis: 
 1. gėrimas - Vanduoooo
 2. skambutis (nuo ko) - Nuo mamyčiuko
 3. SMS(nuo ko) - Nuo Julytės
 4. klausyta daina - Janet Jackson - When I think of you
 5. kai verkei - šiandien per kažkurią pamoką;)


Ar esi kada nors:
 6. susitikinėjęs su kažkuo 2 kartus - Tai PLBM :D
 7. apgaudinėta - esu ir netgi ne vieną kartą. Fu, nekenčiu tokių dalykų.
 8. pabučiavusi kažką ir gailėjusies - ESU :DDD
 9. praradęs kažką svarbaus - esu, gaila
 10. buvusi depresuota - ech, ne vieną kartą :D
 11. buvai girta ir apsivėmei - iki tokio lygio ne. Apskritai, turiu tokią klaikią fobiją. Bijau vemt.


3 mėgstamiausios spalvos: žydra (elektrik net), violetinė, raudooona 

Ar praeitais metais (2011): 

 15. Susipažinai su kažkuo nauju - TAIP TAIP TAIP

 16. Nusivylei meile - tokiu dalyku nusivilt neįmanoma, bet esu nukentėjus ir stipriai
 17. Juokeisi iki ašarų - esu! Kartot tokias dienas
 18. Sutikai kažką, kas tave pakeitė - taip, ir tam asmeniui labai dėkoju (jų nemažai buvo).
 19. Supratai, kas yra tavo tikri draugai - nedažnai reikia suprast, nes aš žmones perprantu lengvai, beet, įsitikinau
 20. Sužinojai kad kažkas apie tave šneka blogus dalykus - taip visada buvo ir bus. Tokiems - GET A LIVE


Pagrindai:

 22. Kiek žmonių iš savo FB draugų sąrašo esi matęs gyvai - mačius gal 300-400/459. Iš tikrųjų bijau sumeluot, bet tikrai nemažai
 24. Ar turi augintinių- Nop 
 25. Ar norėtum pasikeisti savo vardą- nenoriu išjuokti tėvų sprendimo, taigi ne
 26. Ką gavai paskutinio gimtadienio proga - o shit, tiek jau laiko praėjo. Pinigų daug daug, megztinį žalią, skarelę iš Italijos, Akropolio dovanų čekį, ir nuo pusbroliuko jo paties darytą menkniekiuką, kuris daba guli prieš mane
 27. Kelintą valandą atsibudai šiandien - 7:00, nors turėjau 6.50. Ech 
 28. Ką veikei praeitą vidurnakti -  miegojau, DAAAAAA
 29. Įvardink 1 dalyką ko negali sulaukti - kada gi pagaliau susitaupysiu tą reikiamą sumąąąąą 
 30. Kada paskutinį kartą matei mamą - ką tik su ja kalbėjau :)
 31. Jei galėtum pakeisti vieną dalyką savo gyvenime, ką pakeistum - pakeisčiau savo išvaizdą. Žinau, kad reikia mylėti save, tokią esu, bet nepakenktų ir keli pakeitimai.
 32. Ar kada esi kalbėjęs su žmogum vardu Tomas? - Mano krikštatėvis, daar buvęs klasiokas. Taigi jo.
 33. Kas dabar tave erzina - įsižiūriu nepasiekiamus
 34. Labiausiai lankyti puslapiai - facebook.com, wehearit.com, blogspot.com, youtube.com, 9gag.com, polyvore.com
 35. Pravardės - neturiu, mano vardas ir taip trumpas :D
 36. Relationship status - forever alone
 37. Zodiako ženklas - Vėžiukas
 38. Jis ar Ji? - kuria prasme?:D
 39. Tavo tel nr galas? - 057
 40. Mėgsti šunis? - myyyliu juos
 41. Metinis pažymių vidurkis? - pirmo semestro - 8.6, antro simestro einamieji - 8.2
 42. Plaukų spalva - visi mane ryža vadina, bet aš tamsi, labai tamsi blondinė
 43. Plaukų ilgis - iki papų :D
 44. ūgis - 1,69 cm
 45. Ar esi kažką įsimylėjęs dabar - nepavadinčiau to meile, bet simpatiją jaučiu :)
 46. Ką mėgsti savyje - esu  gana protinga:)))
 47. Auskarai - du: vienoj ir kitoj ausy
 48. Tatiuruotės - neturiu, bet labai norėčiau
 49. Kairiarankis ar dešiniarankis - dešiniarankė

Pirma : 

50. Operacija - jei ir turėjau, nepamenu
 51. Auskarai - septynerių, į ausį
 52. Geriausias draugas (draugės) - pirma? em, Justė gal:D
 53. Sporto šaka -tautiniai šokiai (y)
 54. Vaikinas - Martynas. Rimtas buvo :)
 
 55. Mokytoja - Danguolytė mūsų
 56. Mokykla - Mašiotkė!

Dabar: 

57. Valgai - žiaumoju gumą
 58. Geri - nieko
 59. Ką ruošiesi dabar daryti - eiti miegoti
 60. Klausai - Chris Brown - International Love (EHR)

Ateitis : 

61. Nori vaikų? - labai. Ir tikrai turėsiu juos tris. Labai norėčiau įsivaikint
 62. Santuoka - kiekviena mergina nori sukurti šeimą ir ištekėti, bet to planuoti negaliu, kadangi nežinau, ar kadanors sutiksiu savo antrą pusę :)
 63. Karjera - negalvoju nieko, kadangi koleikas niekas netraukia

Kas geriau : 

 64. Akys ar lūpos - akys
 65. Bučiniai ar apsikabinimai - bučkiai :*
 66. Aukštesnis ar žemesnis - Aukštas
 68. Vyresnis ar jaunesnis - vyresnis
 69. Romantiškas ar spontaniškas - romaaaantiškas!
 70. Išvaizda ar charachteris - charakteris (tie, kurie sako, kad išvaizda nesvarbu - baisūs. TOKIA JAU TIESA:DD)
 71. Garsus ar paprastas - leimė gimsta paprastume
 72. Vienos nakties nuotykis ar draugystė - draugyyystė
 73. Open relationships? - į šitą nežinau kaip atsakyt

Ar kada nors? : 

74. Pabučiavai nepažįstamą? - man atrodo ne
 75. Padarei kažką ir gailėjaisi - kiekvieną dieną taip ir norisi atsukti laiką atgal, kad sutvarkyt klaidas, kurių primaliau
 76. Pametei akinius arba kontaktines linzes - ne man atrodo, bet buvau sulaužius:D
 77. Sudaužei kieno nors širdį? -  tikiuosi ne
 78. Tavo širdis buvo sudaužyta? - TAIP
 79. Buvai suimtas - neeeeeeeee, bet kažkada policija prie mano durų liepė patildyt muziką
 80. Verkei kai kas nors mirė - aha
 81. Isižiūrėjai draugą - turbūt ne. o gal? nepamenu


Ar tiki: 

82. Savimi - kartais
83. Stebuklais - taip
84. Meile iš pirmo žvilgsnio - taip
85. Rojumi - ne, nors labai norėčiau
86. Kalėdų Seneliu - TAI AIŠKU,KAD TAIP
87. Bučiniu pirmame pasimatyme - o būtų romantiška
88. Angelais - ne








2012 m. kovo 6 d., antradienis


! 86

Tobulybė pasiekiama.
Darbo daug, prakaito išlieta kibirais, tačiau rezultatas matomas. Ryškiai.
Žinau tik vienintelį žmogų pasauly kuriam pavydžiu visko. Kuris turi viską.
Grožis. Balsas. Figūra. Šypsena. Plaukai. Judesiai. Vienas žodis - Beyonce.
Kai liūdna - klausau jos dainų.
Kai linksma - taškau pagal jos dainas.
Norėdama pažiūrėti, ko reikia vyrui, VISADA PAŽIŪRIU Į JĄ.
Prižadu, tikrai būsiu jos koncerte. Kadanors.
Gero vakaro ;)