Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. gegužės 30 d., trečiadienis

! 1

10485011601951036_ejqxsdyg_c_large

Jau jau jau poryt vasarėlė. Bet šiandien aš nusprendžiau parašyt ne apie tai. Aš apie didžiausią panelių priešą - SVARSTYKLĖS. Ta prasme, nesu profesionalė šitoj srity, bet esu tiek visko išbandžius, net nebežinau, nuo ko pradėti pasakoti.
Mano kūnas yra gan sudėtingas. Jei pasportuoju savaitę, laikausi, viskas atrodo normaliai. Tik atsipalaiduoju, ir žiūrėk, vėl visą mėnesį reikia plušti, kad pamatytum ankstesnį rezultatą. Jums taip pat? Užuojauta:) Turiu draugę, kuri suvalgius didelę 30cm picą, užsisakė dar. Ji sveria 40kg ir yra neplonesnė už mano mažąjį pirštelį.
Šiaip norint sustiprintį kūną reikia aišku daug sportuoti. Neseniai išbandžiau naują dalyką. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&list=FLa-fcAEOJTkIMo0mTXU-UVA&index=2&feature=plpp_video Juokitės, nesijuokit, daiktas tikrai veiksmingas. Tereikia paaukoti 8 min savo laiko, kurias vistiek praleisit prie kompo. Norit gražaus pilvuko? Tai ką čia dar veikiat?:D
Šiaip dar labai padeda dviratis. Praitais metais vasarą kiekvieną vakarą nuvažiuodavau 20km, maždaug valandą, ir per mėnesį 10km numečiau. Va čia tai wow buvo! 
Nerekomenduoju badavimo, kadangi labai knisa, reikalauja ištvermės, ir vistiek kiekvienas į skrandį įkištas gabaliukas grįžta atgal su dviguba galia. Papraščiau ir lengviau tiesiog susireguliuot mitybą, sumažint bandelių, saldumynų, dabar ypač - ledų kiekį, ir stebėt, kad valgyt visad tuo pačiu metu. Lengviau nei badavimas, ane?
Nesiūlau laikytis įvairių dietų, nes tai papraščiausiai - savęs alinimas. Svorį sėkmingai galima numesti tik džiaugiantis tuo, ką darai, jokių kančių negali būti. Kai kyla tingių akimirkų, visad pasižiūriu nuotraukas, ir, dieve, visad stengiuosi :D Tai bandykt ir jūs!
Gero rytojaus, ištverkit ir toliau VASARA !


Tumblr_m36p7dtlhe1rsimveo1_500_large

4 komentarai:

  1. Čia su tom nuotraukom tai gerai, aš vis patingiu, bet dabar žinau ką daryti, kad netingėčiau ;D
    ------------------------------------
    Tapau tavo sekėja ;)
    http://laura-lauruskee.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tos nuotraukos toks gėris. Kadangi dažnai nolifinu weheartit.com, ten tokių nuotraukų pilna. Taip skatina :D

      Panaikinti
  2. Uhh... Užsinorėjau tokio gražaus pilvuko ♥

    *******************************************

    lif-agny.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti