Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. vasario 20 d., pirmadienis

Daugiau pozityvo!

Jums visuomet liūdna? Nematote prasmės toliau gyventi? Viskas atrodo velniški blogai, atrodo, nors imk ir griūk vietoj?
Ką tik savo pradžia paskelbusi grupė NoShitSherlok išdidžiai jums pristato geros nuotaikos receptą.
Jums reikės:
  • Šypsenos (jei sunku tokią gauti, siūloma pasikviesti prikolistą draugą);
  • Šiek tiek fantazijos, vaizduotės ir išradingumo;
  • laikrodžio, kurio rodyklės sukasi lėčiau nei paprasto laikrodžio, arba iš viso nejuda.
*
Iš tikrųjų, žinau, kokių dienų kartais būna. Tokių, kurių gyvenime niekam nelinkėčiau. Būna - liūdna, skaudu, jaučiuosi sumautai vieniša, išduota ir nemylima. Bent jau taip jausdavausi ankščiau, kai kiekvieną smulkmeną imdavau į galvą.
Tie, kurie taip jaučiasi dabar, ir tiems, kuriems sunku nustūmti blogas mintis šalin, patarčiau viską labai gerai apgalvoti VĖL. VĖL. VĖL. Kol padėtis nebeatrodys tokia komplikuota ir beviltiška. Jei yra galimybė, atsigulti į šiltą vonią, prisipilti putų, pasiimti ŽURNALĄ, ne knygą, žurnalą. Arba geros muzikos, taip netgi dar geriau. Tada apmąstyti viską, kas yra gerai. Parašyti draugui, kuriuo pasitiki, paskambinti, išlilieti. O kartais tokioms sutuacijoms gerai pasitarnauja mylima mamytė.
Liūdnom minutėm panaikinti padeda ekspresyvumas. Atsistok prieš veidrodį ir pasistaipyk. Susitvarkyk kambarį. Padainuok karaokę. Nusilakuok nagus. Juos nusivalyk ir vėl nusilakuok. Užsidek smilkalų. Pavaikščiok nuoga, jei to reikia. Apsurdiška? Juokinga? TAIP! Todėl ir gerai. Palaistyk gėles. Girk ir meilikauk savo atspindžiui veidrodyje. Pašokinėk ant lovos. Pasijuok iš juokingų šlepečių. Pasportuok, galų gale. Paplanuok rytojaus veiklą. Paplanuok gyvenimo veiklą. Išnaudok visas galimybes. Pasitelk kievieną smegenų ląstelę savo nuotaikai pakelti. 
When I'm sad, I stop being sad and I go awesome instead. 

Geros dienos;)))


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą